Nextlevel ICT
Planetenbaan 40 Maarssen, UT3606 AK
Telefoon: +31 - (0)30 602 46 45

Schiphol

 

Certified Telematics engineerde hier alle benodigde elektronica voor de twee hotelreserveringspanelen naast aankomsthallen 2 en 3.

Haven Antwerpen & Rotterdam

 

Realisatie glasvezelinfrastructuur voor het nieuwe Deurganckdok. 

Aanleg van ±7.000 stuks glasvezelverbindingen met single- en multimode kabel. Met het oog op de extreme omstandigheden is gekozen voor rodent resistant non metal armoured loose tube kabel van Tyco. 

Door het toepassen van een speciale techniek voor het openen van de tubes is een behoorlijke besparing op de totale kabellengte bewerkstelligd.

New Babylon

 

Voor dit bijzondere project, gelegen aan het Centraal Station in Den Haag, hebben wij de infrastructuur voor de ICT verzorgd.  

In de lobby van het meeting centre op de tweede verdieping werd een video wall bestaande uit vier 55 inch schermen gebouwd.  Tevens werden toegangscontrole en camerabeveiliging geïmplementeerd.

Trends & Trade

 

Certified Telematics realiseerde hier een aantal klantinformatiesystemen waaronder een zes tal videopresentatieborden bij de kassa’s.

Op de schermen wordt een powerpoint presentatie getoond zodra de kassa in gebruik is.
Het bijbehorende  kassanummer  wordt  door middel van een LED paneel  aangegeven.

Naar de website

Abu Dhabi

 

Certified Telematics voert ook in het buitenland regelmatig glasvezelprojecten uit.

Zo werkte Certified Telematics mee aan de realisatie van een glasvezelring in de CO2 neutrale stad van de toekomst, Masdar in Abu Dhabi. Hierbij werd een 8 kilometer lange glasvezelring aangelegd ten behoeve van het geautomatiseerde personenvervoersysteem.

Theater aan het Spui

 

In het Haagse Theater aan het Spui werd in 2012 een netwerkuitbreiding gerealiseerd waarbij deels gebruik werd gemaakt van speciale Cat6A bekabeling waarover nu ook de videoverbindingen probleemloos geschakeld kunnen worden.

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Uw bericht