Nextlevel ICT
Planetenbaan 40 Maarssen, UT3606 AK
Telefoon: +31 - (0)30 602 46 45

Toegangscontrole en beveiliging


Bij toegangscontrole of beveiliging verkrijgt men inzicht in wie, wanneer door een bepaalde doorgang gaat. Daarnaast is met een toegangssysteem per persoon, per doorgang en per tijdseenheid aan te geven of deze persoon van de doorgang gebruik mag maken. Een toegangssysteem stelt u in staat om mensen voor een bepaalde doorgang te autoriseren. 

Binnen een toegangssysteem is het van belang om de persoon die van de doorgang gebruik wil maken te identificeren.Dat kan door die persoon te voorzien van een pasje of tag of door gebruik te maken van biometrische kenmerken van die persoon. De keuze voor gebruik van een pasje of sleutelhanger, of gebruik van biometrie (vingerafdruk, handpalmherkenning etc.) is alleen door de eindgebruiker van een systeem te maken. Wij adviseren hier graag in. 

Onafhankelijk van de keuze voor een pas/tag of van biometrie is het cruciaal om te werken met een goed toegangsbeheerssysteem. Dit systeem, een combinatie van hardware (deurunits) en software (in de deurunits en het centrale beheer), stelt u in staat om een systeem op te bouwen dat datgene doet wat u voor ogen heeft. Vragen of hulp nodig?Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Uw bericht