Nextlevel ICT
Planetenbaan 40 Maarssen, UT3606 AK
Telefoon: +31 - (0)30 602 46 45

Telefonie

Bellen op elke plaats binnen én buiten uw kantoor, maar dan via het (directe) telefoonnummer van het bedrijf. Dat kan met HIP-telefonie van Nextlevel ICT. HIP Telefonie staat voor Hosted IP telefonie. Waar uw medewerkers ook flexwerken, zij zijn zo altijd en overal bereikbaar tegen lage belkosten.


Een eigen telefooncentrale is niet meer nodig. U communiceert via een internetverbinding. Certified Telematics richt in het datacentrum uw zakelijke telefoondomein in en schakelt het gewenste aantal telefoonaansluitingen in. U hoeft slechts te kiezen welke soorten telefoons u wilt en deze vervolgens in ontvangst te nemen. Daarna kunt u direct bellen.

Het aantal aansluitingen is onbeperkt en kan snel uitgebreid worden. Uw bereikbaarheid komt dus nooit onder druk te staan, evenals de kwaliteit die kraakhelder is. U belt via een netwerkkabel met een hoge datasnelheid zoals DSL of een glasvezelverbinding.

De praktische voordelen van vaste telefonie bij Certified Telematics zijn:

  • Behoud van eigen telefoonnummers.
  • Lagere tarieven dan de standaardtelefonie.
  • Kraakhelder geluid en een betrouwbare en veilige verbinding.
  • Gegarandeerde hoge beschikbaarheid.
  • Diverse opties mogelijk, waaronder de functie ‘callcenter’.
  • Per maand op en af te schalen qua functies en gebruikers.
  • Nextlevel ICT verzorgt, onderhoudt en beheert de software, hardware en telefooncentrale.

Uiteraard kan Certified Telematics u ook van dienst zijn als u niet van plan bent om de overstap naar Hosted IP te maken. Wij zijn leverancier van de Siemens telefooncentrales en hebben door onze jarenlange ervaring ook kennis van veel andere bekende telefoonsystemen.Vragen of hulp nodig?Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Uw bericht