Nextlevel ICT
Planetenbaan 40 Maarssen, UT3606 AK
Telefoon: +31 - (0)30 602 46 45

Ontwerpen

Certified Telematics heeft door haar jarenlange ervaring met het ontwerpen en opbouwen van netwerken de juiste kennis om samen met de eindgebruiker tot een passend ontwerp te komen. 

Door een juist ontwerp worden de kosten voor onnodige extra investeringen voorkomen en wordt het netwerk zo opgebouwd dat de juiste componenten op de juiste locaties worden geïmplementeerd. 

Certified Telematics luistert naar u en overlegt samen met u de mogelijkheden die er zijn om tot de juiste, bij u passende oplossing, te komen. Hierdoor voorkomt u onnodige investeringen en zal uw netwerktopologie aan al uw wensen voldoen. 

Eventuele uitbreidingen op uw huidige netwerk zal passend worden ingevuld door gebruik te maken van de juiste netwerkcomponenten, zodat aanpassingen aan uw hardware onnodig zijn of tot een minimum beperkt kunnen worden. 

Als specialist kunnen wij u deskundig ontwerpadvies geven voor de aanleg van een gestructureerd bekabelingsnetwerk voor data en telecommunicatie toepassingen. De aanleg wordt door onze goed opgeleide monteurs verricht, waardoor u de garantie krijgt voor een goed werkend bekabelingsnetwerk.Vragen of hulp nodig?Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Uw bericht